Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Црна Гора домаћин Бечког економског форума

Објављено: 11.04.2008. 22:52 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Хотелу "Сплендид" у Бечићима, 14. и 15. априла 2008. године, одржаће се Бечки економски форум (Виенна Ецономиц ФорумМонтенегро Меетинг), чији је овогодишњи домаћин Црна Гора, а покровитељ предсједник Владе Мило Ђукановић. Главне теме Форума биће инвестициона политика и могућности улагања у Црну Гору и регион.

Форум ће, у понедељак 14. априла у 17,00 сати, отворити премијер Ђукановић, након чега слиједи Прва пленарна сједница, на тему "Инвестициона политика и инфраструктурни пројекти".

Скупом, који ће окупити велики број представника државних институција земаља Европске уније и региона, као и представника компанија, малих и средњих предузећа, банака, осигуравајућих друштава и фондова, предсједаваће потпредсједник Владе Црне Горе Вујица Лазовић и предсједник Форума Ерхард Бусек.

Другог дана рада Форума (15. априла у 13,30 сати), биће одржана конференција за новинаре на којој ће говорити потпредсједник Владе Вујица Лазовић, те предсједник и секретар Форума, Ерхард Бусек и Елена Кирчева.

Церемонија отварања и прва пленарна сједница на Форуму отворени су за новинаре.

За праћење скупа треба акредитовати новинарске и сниматељске екипе код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566, а акредитације можете преузети 14.априла (у термину од 15,30 до 15, 55 сати), у хотелу Сплендид.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?