Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Меморандума о сарадњи измедју Управе за антикорупцијску иницијативу Црне Горе и Комисије за превенцију корупције Словеније

Објављено: 23.04.2008. 22:27 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Директор Управе за антикорупцијску иницијативу мр Весна Ратковић и предсједник словеначке Комисије за превенцију корупције Драго Кос потписаће у уторак, 29. априла 2008. године, Меморандум о сарадњи између та два органа.
Господин Кос ће потписати Меморандум и са предсједником Комисије за утврдјивање конфлинта интереса Црне Горе мр Слободаном Лековићем.
Након чина потписивања, представницима медија обратиће се директор Управе за антикорупцијску иницијативу мр Весна Ратковић, предсједник Комисије за утврдјивање конфликта интереса мр Слободан Лековић и предсједник словеначке Комисије за превенцију корупције Драго Кос.
Потписивање меморандума одржаће се у просторијама Управе за антикорупцијску иницијативу (Римски трг 46), у 10,30 сати.
Господин Кос ће током боравка у Подгорици упознати црногорске представнике о искуствима Словеније, као предсједавајуће ЕУ, у превенцији корупције и конфликта интереса, а од својих домаћина биће обавијештен о резултатима и планираним активностима Црне Горе у области антикорупцијске политике. С обзиром да је он и предсједавајући ГРЕЦО-а (Група земаља Савјета Европе за борбу против корупције), посјета господина Коса је добра прилика да се упозна и са имплементацијом обавезујућих препорука Савјета Европе у Црној Гори, односно са примјеном Кривичноправне конвенције Савјета Европе о корупцији.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?