Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Црне Горе учествује на међународној конференцији Унапређење система квалитета у високом образовању у Каиру

Објављено: 05.05.2008. 21:40 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић предводиће делегацију Црне Горе на међународној конференцији Унапређење система квалитета у високом образовању, која се одржава 7. и 8. маја 2008. године у Каиру. У делегацији се налазе и помоћник министра за високо образовања Слободанка Копривица, представник Универзитета Црне Горе проф. др Мира Вукчевић, координатор Темпус програма Вања Дрљевић и предсједник Студентског парламента Милош Бошковић.

Организатор конференције је Европска комисија, у сарадњи са Министарством за високо образовање Египта. Конференција се одржава сваке друге године и окупља министре образовања, академску заједницу, експерте из те области, студенте и координаторе Темпус програма из земаља ЕУ и партнерских земаља.

Циљ Конференције је да се размијене искуства о развоју система високог образовања у земљама ЕУ и партнерском земљама, које укључују и земље западног Балкана, медитеранске и земље које су настале из бившег Совјетског Савеза.

На Конференцији ће, између осталих, говорити Европски комесар за образовање и културу Давид Wхите, директор Директоријата за образовање и културу, као и други високи представници.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?