Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто о Нацрту националног програма за интеграцију на Цетињу и у Скупштини Црне Горе

Објављено: 06.05.2008. 18:50 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције, у сарадњи са Пријестоницом Цетиње, организује у сриједу 7. маја 2008. године округли сто о Нацрту националног програма за интеграцију, за представнике држава чланица ЕУ, институција ЕУ, медјународних организација, локалне партнере, као и за представнике невладиних организација.

Презентацију Нацрта Националног програма одржаће потпредсједник Владе за европске интеграције проф. др Гордана Дјуровић и представници радних група који су учествовали у припреми Нацрта документа, након чега слиједи расправа у којој се очекују сугестије, кометари и питања.

По завршетку округлог стола, секретар Секретаријата за европске интеграције Ана Вукадиновић и представници НВО потписаће Споразум о сарадњи, који је резултат вишегодишњих заједничких активности у области имплементације Комуникационе стратегије за информисање јавности о процесу придруживања Црне Горе Евроској унији. Споразум ће потписати представници Асоцијације за демократски просперитет Зид, Центра за демократију и људска права, Центра за грађанско образовање, Центра за мониторинг, Центра за развој невладиних организација, Европског покрета у Црној Гори, Фондације за стипендирање Рома Институт социјалне инклузије, Института Алтернатива, Института за медије, Мреже невладиних организација за афирмацију европских интеграционих процеса и Нансен Дијалог Центра.

Округли сто на Цетињу ће бити одржан у великој сали хотела Гранд, са почетком у 11,00 сати.

Завршна расправа о НПИ за представнике парламентарних странака одржаће се у четвртак 8. маја 2008. године у Скупштини Црне Горе у Подгорици, и почеће у 11,00 сати. Расправа је отворена за представнике медија.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?