Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Најава: Сусрет министра унутрашњих послова и јавне управе Јусуфа Каламперовића и министра унутрашњих послова Републике Словеније Драгутина Матеа

Објављено: 08.05.2008. 17:27 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова Републике Словеније Драгутин Мате боравиће у званичној посјети Црној Гори од 09. до 11. маја ове године. У петак 09. маја, у Министарству унутрашњих послова, у 15,30 сати, састаће се министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и министар Драгутин Мате, са сарадницима, гдје ће разговарати о питањима од значаја за билатералну сарадњу, као и могућностима за конкретну размјену и коришћење искустава у појединим областима.

Министри Каламперовић и Мате ће након састанка потписати Протокол измедју Владе Црне Горе и Владе Републике Словеније о имплементацији Споразума измедју Европске Заједнице и Црне Горе о реадмисији лица без дозволе боравка и дати кратке изјаве за јавност.

Потписивање Протокола је предвидјено за 16,30 сати у Свечаној сали Министарства унутрашњих послова и јавне управе, а новинари и сниматељи се могу акредитовати на фаx број 246 779.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?