Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: У суботу и недјељу у Бару одржаће се финално такмичење Школских спортских игара Црне Горе

Објављено: 09.05.2008. 20:11 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У организацији Савеза школских спортских друштава Црне Горе, под покровитељством Министарства културе, спорта и медија и Министарства просвјете и науке, у Бару ће се у суботу, 10. маја и недјељу, 11. маја, одржати финално такмичење Школских спортских игара Црне Горе.

Свечани дефиле више од 430 учесника на Спортско-рекреативном центру Тополица-Бар почеће у суботу, у 09.30 сати, а церемонијал отварања Игара пола сата касније. Игре ће отворити најперспективнија атлетичарка Црне Горе и једна од најперспективнијих свјетских скакачица увис Марија Вуковић. Свечаном отварању присуствоваће министар културе, спорта и медија Бранислав Мићуновић, представници Министарства просвјете и науке, предсједник Општине Бар и други гости.

Помоћник министра културе, спорта и медија Драган Дробњак саопштио је да су финалном такмичењу Школских спортских игара Црне Горе претходила школска, општинска и регионална такмичења у шест спортских дисциплина, на којима је учествовало више од 30.000 ученика основних школа.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?