Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Министарства за економски развој у дводневној радној посјети Франсуској

Објављено: 14.05.2008. 19:26 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Делегација Министарства за економски развој, коју предводи министар Бранимир Гвозденовић, боравиће од данас у дводневној радној посјети Франсуској у оквиру које ће француским привредницима презентирати пословни амбијент и инвестиционе могућности Црне Горе.

Министар Гвозденовић ће се састати са француским државним секретаром за спољну трговину Ан Мари Идрак, као и са заинтересованим француским инвеститорима.

Планирани су састанци и са представницима Француске агенције за међународни развој предузећа (УБИФРАНЦЕ), Сосиете Женерал /Социете Генерале/ банке и једне од водећих европских енергетских компанија, Електрабел /Елецтрабел/.

Гвозденовић ће на Форуму о могућностима инвестирања у Црну Гору презентирати пословни амбијент и инвестиционе могућности Црне Горе заинтересованим француским привредницима.

Форум је договорен у сарадњи са институцијом МЕДЕФ, која окупља најзначајније привреднике Француске. Учешће на скупу до сада пријавило више од 30 предузећа.

Посјета црногорске делегације Француској организована је на иницијативу и у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Паризу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?