Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора о савјетодавним услугама у процесу припреме и спровођења тендерске процедуре за избор партнера/концесионара за изградњу аутопута Бар-Бољаре

Објављено: 19.05.2008. 22:25 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар потписаће у уторак, 20. маја 2008. године Уговор са Међународном финансијском корпорацијом (ИФЦ), о савјетодавним услугама за припрему тендерске документације и спровођење тендера за изградњу аутопута Бар - Бољаре. Услуге савјетовања, поред припреме тендера, обухватају консултације у структурирању и примјени јавно-приватног партнерства у изградњи и финансирању аутопута Бар-Бољаре.

Ријеч је о уговору вриједном 2 милиона еура, у којем Влада Црне Горе партиципира са 400 хиљада еура, док се остатак средстава обезбјеђује из програма Међународне финансијске корпорације из Вашингтона Партнерство приватног сектора за инфраструктуру Јужне Европе, са сједиштем у Софији. Уговор ће у име ИФЦ-а потписати генерални директор Програма, Анђело Дел Ати.

Потписивање уговора обавиће се у Вили Горица у 11,30 сати, након чега ће министар Ломпар и господин ДеллАтти дати изјаве за новинаре.

Акредитације новинара и сниматеља потребно је извршити код Бироа за односе са јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?