Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак Радне групе за праћење рада координационих тијела за предузимање оперативних мјера за спрјечавање бесправне градње у приморским општинама

Објављено: 19.05.2008. 23:20 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Састанак Радне групе за праћење рада координационих тијела за предузимање оперативних мјера за спрјечавање бесправне градње у приморским општинама биће одржан у уторак, 20. маја 2008. године. Предсједаваће министар за економски развој Бранимир Гвозденовић.

На састанку ће учествовати министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милиутин Симовић, министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић, министар културе, спорта и медија Бранислав Мићуновић, министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар, као и директори Управе за некретнине, Управе полиције, ЈП Морско добро, ЈП Национални паркови, Регионалног завода за заштиту споменика културе и Електропривреде. На састанак су позвани и предсједници свих приморских општина...

Састанак ће бити одржан у просторијама Министарства за економски развој, Римски трг 46, четврти спрат, са почетком у 09.00 сати. Почетак састанка можете снимити, а након завршетка, око 10.15 сати, учесници ће дати изјаве за јавност.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?