Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Преговори о билатералној економској сарадњи између влада Црне Горе и Њемачке

Објављено: 20.05.2008. 00:24 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Преговори на усаглашавању текста Протокола о билатералној економској сарадњи између Владе Црне Горе и Владе Савезне Републике Њемачке биће одржани у уторак, 20. маја.

Чланови црногорског преговарачког тима су потпредсједник Владе за економску политику проф. др Вујица Лазовић, министар за економски развој Бранимир Гвозденовић, министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар, министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић, помоћник министра за економски развој Нада Меденица, савјетник у кабинету потпредсједника Владе за економску политику Горан Јоветић и савјетник у Министарству финансија Немања Павличић.

Делегацију њемачке Владе предводи представник Савезног министарства за економску сарадњу и развој задужен за Црну Гору Отмар Греифф.

Састанак ће почети у 13.00 сати, у великој сали Владе. Почетак разговора можете снимити, а у 14.45 сати потпредсједник Лазовић даће изјаву за јавност.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?