Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Црне Горе учествоваће на ИX Конференцији страна уговорница Конвенције о биодиверзитету - ЦОП 9 у Бону

Објављено: 26.05.2008. 19:47 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Црногорска делегација коју предводи министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, учествоваће на ИX Конференцији страна уговорница Конвенције о биодиверзитету - ЦОП 9, која се одржава у Бону од 26. - 31. маја 2008. године. У оквиру конференције предвиђен је Министарски састанак, на којем ће министри имати излагања о стању заштите биодиверзитета у њиховим земљама. Министар Ненезић ће на том састанку говорити у пленарном засиједању и учествовати у интерактивној министарској дискусији. У центру пажње његовог излагања биће Национална статегија одрживог развоја и Први нацрт Стратегије биодиверзитета.

Делегација Црна Гора ће током Конференције имати бројне сусрете. Предвиђен је сусрет министра Ненезића са директором Регионалне канцеларије ИУЦН-а за Европу Тамсом Маргхесцуом, директорком Канцеларије ИУЦН-а за Медитеран и са Тхомасом Греибером из Центра за законодавство из области животне средине, који се налази у Бону.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?