Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре потпредсједника Владе за европске интеграције Гордане Ђуровић и директора Генералног директората за проширење у ЕК за земље Западног Балкана Пјера Мирела

Објављено: 26.05.2008. 22:58 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за европске интеграције Гордана Ђуровић и директор Генералног директората за проширење у ЕК за земље Западног Балкана Пјер Мирел одржаће у уторак, 27. маја, конференцију за новинаре, на којој ће сумирати резултате састанака у Подгорици. На данашњем састанку Привременог пододбора за трговину, индустрију, царине и порезе разматрана је имплементација Привременог споразума о трговини и сродним питањима у датим областима.
Сјутра ће бити одржан Пленарни састанак Унапријеђеног сталног дијалога, на којем ће се разматрати напредак у областима политичких критеријума и кључних приоритета Европског партнерства, држављанства и људских права, реформе државне управе и локалне самоуправе, успостављања правног и институционалног поретка након стицања независности, те борбе против корупције и организованог криминала и регионалних питања. Пленарни састанак Унапријеђеног сталног дијалога почеће у 09.00 сати у згради Владе, а отвориће га потпредсједник Гордана Ђуровић и директор Генералног директората за проширење у ЕК за земље Западног Балкана Пјер Мирел. Њихова уводна излагања биће отворена за јавност.
Конференција за новинаре биће одржана након завршетка Пленарног састанка Унапријеђеног сталног дијалога, у Прес центру Владе Црне Горе, са почетком у 13.45 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?