Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сједница Савјета за изградњу аутопутева

Објављено: 31.05.2008. 00:50 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Сједница Савјета за изградњу аутопутева, којом предсједава предсједник Савјета и предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, биће одржана у понедељак 2. јуна 2008. године, уочи одржавања Црногорског Инвестиционог Форума у Лондону.

На сједници ће бити размотрене припремне активности за одржавање Форума, у циљу што квалитетније промоције пројекта аутопута од Бара до Бољара, који ће бити презентиран на Форуму.

На сједници ће, поред тога, бити разматране и активности које је од 20. маја почела да спроводи Међународна финансијска коропрација/ИФЦ, као водећи савјетник за трећу, односно имплементациону фазу на пројекту изградње аутопута од Бара до Бољара.

Сједница Савјета одржаће се у згради Владе Црне Горе (велика сала) у 13,00 сати, након које ће бити објављено саопштење за јавност.

Почетак сједнице можете снимити. Акредитације за сниматеље можете извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?