Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Полазници школе демократског руководјења у посјети Управи за спречавање прања новца и финансирање тероризма (УСПНФТ)

Објављено: 07.06.2008. 00:49 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Високи функционери парламентарних странака, представници НВО сектора и новинари редакција неколико медија у Црној Гори посјетиће Управу за спречавање прања новца и финансирање тероризма у понедјељак (09. јуна 2008.). Посјета је дио заједничког пројекта ОСЦЕ-а и Нансен дијалог центра (НДЦ) који се реализује кроз Школу демократског руководјења.
"Институције и реформе: Сигурност и токови новца" назив је модула у оквиру којег је планирана посјета УСПНФТ. Током састанка, полазницима школе биће презентован рад УСПНФТ, након чега ће представници Управе одговарати на питања.

У прилогу ове најаве шаљемо вам и листу учесника.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено да испарте прва три минута састанка (тзв.покривалице). О детаљима, јавност ће бити упозната посредством званичног саопштења.
Акредитације новинара, сниматеља и осталог техничкох особља, могуће је извршити, посредством тел. УСПНФТ 210 025; фаx 210 086

или

е маила: мрадојевиц@цг.yу до 09. јуна 2008. године до 10х. Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?