Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Прво засиједање Економско-трговинског мјешовитог комитета Владе Народне Републике Кине и Владе Црне Горе у Пекингу

Објављено: 09.06.2008. 19:20 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Делегација Владе Црне Горе, коју предводи потпредсједник Владе за економску политику проф. др Вујица Лазовић, боравиће од 9 -13. маја 2008. године у службеној посјети Народној Републици Кини, гдје ће бити одржано прво засиједање Економско-трговинског мјешовитог комитета Владе Народне Републике Кине и Владе Црне Горе.

Циљ састанка је размјена мишљења о могућим правцима унапређења економско-трговинске сарадње, укључујући туризам, робну размјену и инвестиције. Такође, разговараће и о конкретним питањима интензивирања даље билатералне сарадње.

Током боравка у Кини, потпредсједник Лазовић одржаће билатералне састанаке са предстваницима угледних кинеских компанија, заинтересованих за улагање у сектор саобраћајне инфраструктуре и енергетике.

Након засиједања мјешовитог комитета, биће потписан меморандум о економско-трговинској сарадњи између НР Кине и Црне Горе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?