Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре Управе за кадрове поводом представљања сарадње између те установе и Факултета за државне и европске студије

Објављено: 09.06.2008. 23:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Управа за кадрове организује у уторак, 10. јуна 2008 године, конференцију за новинаре поводом представљања сарадње између те установе и Факултета за државне и европске студије.

На конференцији ће говорити директорица Управе за кадрове Светлана Вуковић, деканица Факултета за државне и европске студије Соња Бјелетић и предавач - професор Лорис Ди Пиетрантонио. Они ће новинарима представити закључени уговор између Управе за кадрове и Факултета за државне и европске студије, о стипендирању осам државних службеника у оквиру постдипломског студијског програма Магистарске европске студије.

Такође ће бити презентирана и искуства самих предавача, као и полазника постдипломског програма и најављена даља сарадња.

Конференција ће бити одржана у мултимедијалној сали Управе за кадрове, са почетком у 10,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?