Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора за израду студије изводљивости, процјене утицаја на животну средину и краткорочног инвестиционог програма за регионалну санитарну депонију у Никшићу

Објављено: 10.06.2008. 23:22 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Помоћник министра туризма и заштите животне средине Синиша Станковић и директор шпанске консултантске компаније Ептиса Сервициос де Ингениериа С.А. потписаће сјутра, 11. јуна, Уговор за израду студије изводљивости, процјене утицаја на животну средину и краткорочног инвестиционог програма за регионалну санитарну депонију у Никшићу за општине Никшић, Плужине и Шавник. Предмет тог Уговора су и бесповратна средства одобрена од Владе краљевине Шпаније за финансирање израде пројектне документације.

Потписивању Уговора присуствоваће градоначелник Никшића Небојша Радојичић, предсједник Општине Шавник Велимир Перишић и предсједник Општине Плужине Мијушко Бајагић.

Потписивање Уговора биће одржано у просторијама Министарства туризма и заштите животне средине, са почетком у 11.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?