Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Заједничка конференција за новинаре представника УНДП-а у Црној Гори, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Управе за шуме Црне Горе

Објављено: 12.06.2008. 20:08 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Представници Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе и Управе за шуме Црне Горе одржаће сјутра, 13. јуна, заједничку конференцију за новинаре, на којој ће званично обиљежити завршетак курса за јачање капацитета, који су похађали инжењери и стручно особље Управе за шуме.

Тридесет представника из 15 Подручних јединица, који су похађали четворонедјељни курс о информационим технологијама и географском информационом систему, добиће сертификате о успјешно завршеном курсу, као и мапе које показују тренутно стање делинеације шума. Циљ курса је био да се ојачају капацитети шумарског сектора, како би се унаприједило управљање шумама и обезбиједила одрживост животне средине.

Новинарима ће се обратити в.д. сталног представника УНДП и в.д. координатора система УН у Црној Гори Гарет Танкосић Кели, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић, замјеник министра за шумарство Мишо Анђелић и директор Управе за шуме Радош Шућур.

Конференција ће бити одржана у Бест Wестерн Апарт Хотелу, Булевар Џорџа Вашингтона б.б., у сали за конференције на 7. спрату, са почетком у 11.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?