Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Први састанак Заједничког одбора за праћење у оквиру Програма прекограничне сарадње између Црне Горе и Албаније

Објављено: 12.06.2008. 21:29 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције Владе Црне Горе организује први састанак Заједничког одбора за праћење (ЗОП) у оквиру Програма прекограничне сарадње између Црне Горе и Албаније. ЗОП је задужен за доношење одлука, координацију и надгледање спровођења тог програма, подржаног кроз Инструмент ИПА (Инструмент за претприступну помоћ) Европске комисије.

Учесницима скупа обратиће се секретар Секретаријата Ана Вукадиновић, Генерални секретар Министарства за европске интеграције Албаније Арбен Кашаху и Клајв Рамболд, шеф политичког сектора и сектора европских интеграција Делегације Европске комисије у Подгорици.

Циљ састанка је размјена мишљења о процедуралним питањима и техничким аспектима Програма прекограничне сарадње. Биће ријечи о Правилнику о процедурама, времену првог позива за пројектне приједлоге, буџету и раду тијела задуженог за имплементацију програма Заједничког техничког секретаријата.

Чланови ЗОП-а су представници Црне Горе и Албаније, укључујучи и по 9 чланова, представника компетентних националних, регионалних и локалних органа и иниституција, из обје државе

Састанак ће се одржати у петак, 13. јуна 2008. године, у просторијама Секретаријата за европске интеграције Владе Црне Горе (Ул. Станка Драгојевића бр. 2, сала на трећем спрату), са почетком у 13,00 сати.

Медији су позвани да сниме уводна излагања.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?