Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак Унапријеђеног сталног дијалога за правду, слободу и безбједност, представника институција Владе Црне Горе и генералних директората Европске комисије

Објављено: 16.06.2008. 20:16 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Подгорици ће 17. јуна 2008. године бити одржани састанак Унапријеђеног сталног дијалога за област правде, слободе и безбједности, на којем ће учествовати представници институција Владе Црне Горе и генералних директората Европске комисије, задужених за те области.

Састанак це отворити потпредсједник Владе за европске интеграције Гордана Ђуровић и шеф Јединице за Србију и Црну Гору у Генералном директорату за проширење Европске комисије Тереза Собиески. У фокусу овог редовног састанка биће политички критеријуми и кључни приоритети Европског партнерства - реформа правосуђа, борба против корупције и организованог криминала и људска права.

Представници институција Црне Горе ће презентирати колегама из Европске комисије ажуриране и детаљне информације о постигнутом напретку у тим областима, у периоду од претходног састанка (септембар 2007.) до данас.

Састанак Унапријеђеног сталног дијалога одржаће се у згради Владе Црне Горе, ул Ј. Томашевића б.б, од 09,00 18,00 сати.
Уводна излагања предсједавајућих су отворена за новинаре.

Акредитације новинара, сниматеља и фоторепортера можете извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел-фаx 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?