Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање уговора о испоруци и монтажи оперативно-комуникационе опреме за центар 112

Објављено: 24.06.2008. 21:10 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и предсједница компаније Ериксон-Никола Тесла из Загреба Гордана Ковачевић, потписаће у сриједу 25. јуна 2008. године Уговор о испоруци и монтажи оперативно-комуникационе опреме за центар 112.

Поштујући директиву Европске Комисије из 2002. године о уводјењу јединственог броја 112 за хитне ситуације, Влада Црне Горе је након спроведеног међународног тендера овластила министра унутрашњих послова и јавне управе Јусуфа Каламперовића да са фирмом Ериксон-Никола Тесла, као прворангираном на тендеру, потпише уговор о набавци опреме за систем 112.


Уговор ће бити потписан у свечаној сали Министарства унутрашњих послова и јавне управе, у 14,00 сати, у присуству представника медија.


Након церемоније потписивања, помоћник министра унутрашњих послова за ванредне ситуације и цивилну безбједност Зоран Беговић и предсједница компаније Ериксон- Никола Тесла Гордана Ковачевић даће кратке изјаве о значају уговора и имплементације система 112.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?