Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Меморандума о сарадњи између Управе за антикорупцијску иницијативу Црне Горе и Државне комисије за спрјечавање корупције Републике Македоније у Охриду

Објављено: 04.07.2008. 22:44 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У склопу Годишње конференције за извршење имплементације државног програма за превенцију и сузбијање корупције и састанка представника антикорупцијских агенција, која се данас и сјутра одржава у Охриду, директор Управе за антикорупцијску иницијативу Црне Горе мр Весна Ратковић и предсједник македонске Државне комисије за превенцију корупције Мирјана Димовска потписаће у суботу, 05. јула,
Меморандум о сарадњи.

Потписивање Меморандума о сарадњи са Државном комисијом за спрјечавање корупције Републике Македоније представља и реализацију једне од обавеза Управе за антикорупцијску иницијативу у складу са Иновираним Акционим планом за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала за период 2008-2009. година.

Током Конференције одржаће се и бројни састанци представника антикорупцијских тијела из ширег региона. Циљ учешћа на Конференцији је упознавање са развојем и имплементацијом антикорупцијских стратегија, међународних стандарда и конвенција, као и праксом земаља у региону у борби против корупције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?