Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак поводом заједничке анализе пројеката које Влада Црне Горе реализује са Свјетском банком

Објављено: 08.07.2008. 20:21 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Поводом заједничке анализе пројеката које Влада Црне Горе реализује са Свјетском банком, одржаће се састанак у сриједу 09. јула 2008 године са почетком у 09,30 сати,у згради Валде Црне Горе.

Предмет анализе биће шест пројеката који се тренутно реализују у Црној Гори и то: Пројекат еколошки осјетљивих туристичких области, Пројекат унапређења система здраства, Пројекат развоја пензијског система, Пројекат реформе система образовања, Пројекат развоја одрживог туризма, Енергетска заједница Југоисточне Европе АПЛ3 Пројекат за Црну Гору. За ове пројекте Свјетска банка опредијелила је 43 милиона долара кредитних средстава по повољним ИДА условима.

Тим Владе који ће учествовати у анализи чине ресорни министри као и представници министарстава и агенција за имплементацију пројекта. Уводно излагање испред Свјетске банке имаће госпођа Јане Армитаге, директор и регионални координатор за земље Балкана.

Поводом завршене анализе пројеката, истог дана (сриједа 09. јула 2008 године), министар финансија др Игор Лукшић и госпођа Јане Армитаге одржаће конференцију за новинаре у пресс центру Владе, са почетком у 16,00 сати.

За праћење почетка састанка и праћење конференције треба акредитовати новинаре и сниматеље код Бироа за односе с јавношћу, на телефон 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?