Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић отвориће Медјународну енергетску коференцију у Колашину

Објављено: 10.07.2008. 20:15 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Колашину ће 11. и 12. јула 2008. године бити одржана Медјународна енергетска коференција у организацији Министарства за економски развој и УНИДО (Унитед Натион Индустриал Девелопмент Организатион). Конференцију ће отворити премијер Мило Ђукановић, док ће конференцијом предсједавати министар за економски развој Бранимир Гвозденовић.

Циљ Конференције је да упозна међународну заједницу са енергетским потенцијалима Црне Горе, активностима у процесу интеграције у европско енергетско тржиште, као и конкретним пројектима и програмима и могућностима инвестирања у енергетски сектор Црне Горе.

У раду Конференције учествоваће представници Владе Црне Горе и међународних организација, индустријски лидери, банкарска друштва, комерцијалне компаније, експерти и индивидуални гости из земље и окружења, који могу да допринесу бржем и успјешнијем развоју енергетике Црне Горе.

Конференција ће бити одржана у хотелу Бјанка и почеће са радом 11. јула у 12,00 сати.

Овдје можете преузети програм Конференције.Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?