Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Јавно отварање предквалификационих пријава за имплементацију Уговора о јавно-приватном партнерству, који укључује пројектовање, финансирање, изградњу и одржавање аутопута Бар-Бољаре

Објављено: 21.07.2008. 19:41 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Јавно отварање пријава за предквалификацију за имплементацију Уговора о јавно-приватном партнерству, који укључује пројектовање, финансирање, изградњу, управљање и одржавање аутопута Бар-Бољаре, биће обављено у понедјељак 21. јула 2008. године, у просторијама Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација у 16,00 сати.

Отварању понуда присуствоваће чланови Комисије за оцјену пријава у поступку предквалификације за пројекат аутопут Бар-Бољаре и чланови тима водећег савјетника у овој фази реализације пројекта- Међународне Финансијске Корпорације ИФЦ (Интернатионал Финанце Цорпоратион).

Камермани и фоторепортери могу снимити отварање понуда, након чега ће бити објављено саопштење о процедури отварања и вредновања достављених понуда.
Акредитације треба извршити на тел. 234 -064 или 234 179.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?