Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Заједничка конференција за новинаре Подручне јединице Управе полиције Подгорица, Хyпо Алпе Адриа Банке и Монтенегро осигурања

Објављено: 22.07.2008. 19:54 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У сриједу, 23. јула 2008. године одржаће се заједничка конференција за новинаре Подручне јединице Управе полиције Подгорица, Хyпо Алпе Адриа Банке и Монтенегро осигурања.

Повод конференције је донација ласерског радара Управи полиције и презентација тог уређаја, којег ће користити саобраћајна полиција.

У име Управе полиције, новинарима ће се обратити руководилац Експозитуре за безбједност саобраћаја у Подручној јединици Подгорица Дејан Голубовић, док ће у име донатора говорити директор Одјељења маркетинга Хyпо Алпе Адриа Банке Марина Бановић и извршни директор Монтенегро осигурања Небојша Шћекић.

Конференција ће бити одржана у свечаној сали Управе полиције (Бул. Светог Петра Цетињског бр. 22), са почетком у 11,00 сати.

Након конференције биће уприличен коктел.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?