Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање акционог плана за унапређење развоја малих хидроелектрана у Црној Гори

Објављено: 31.07.2008. 23:02 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић и стални координатор система УН и стални представник УНДП у Црној Гори Александар Аванесов потписаће у петак, 01. августа 2008. године, Акциони план за унапређење развоја малих хидроелектрана у Црној Гори.
Опредјелјенје за изградњу малих хидроелектрана, на бази социо-економских и критеријума заштите животне средине, представља нов развојни потенцијал у економском сектору Црне Горе, који ће помоћи Влади да обезбиједи додатни капацитет електричне енергије на исплативији и економски одговорнији начин. Тај циљ ће се постићи кроз подршку Влади Црне Горе у поједностављењу тендерске процедуре и унапређењу техничке регулативе за изградњу малих хидроелектрана, прикупљању основних података за доношење инвестиционих одлука, успостављању конкурентних услова за инвеститоре и помоћ Министарству за економски развој у разради транспарентног тендерског процеса.
Потписивање Акционог плана обавиће се у Министарству за економски развој, са почетком у 13,00 сати.
Након потписивања министар Гвозденовић и господин Аванесов даће изјаве за јавност.
Акредитације за снимање и праћење догађаја можете извршити на тел: 234 287.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?