Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић боравиће у Општини Беране

Објављено: 06.09.2008. 19:31 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић боравиће у понедјељак 08. септембра 2008. године у Општини Беране, гдје ће са сарадницима учествовати у активностима на промовисању пројекта Владе Црне Горе за стимулисање запошљавања, под насловом Посао за вас.

Према програму посјете, премијер Ђукановић ће од 11,00 - 12,30 сати одржати састанак са предсједником Општине Вуком Голубовићем и његовим сарадницима, у циљу упознавања са оствареним резултатима, актуелним питањима, приоритетима и развојним плановима Општине.

Након тога, премијер Ђукановић ће учествовати на састанку на којем ће бити презентиран Пројекат Стимулисање запошљавања у Црној Гори, с акцентом на сјеверни регион и угрожене категорије становништва. Састанак ће бити одржан у сали Скупштине Општине, од 12,30 13,30 сати.

По завршетку састанка и презентације Пројекта, премијер Ђукановић ће са својим домаћинима од 13,30 15,00 сати посјетити ШИК Полимље, као једно од успјешних предузећа, које је у претходном периоду користило кредит из програма Владе за подстицај запошљавања. Током те посјете, на отвореном ће бити уприличен сусрет и непосредан разговор са власником компаније. Након тога слиједе изјаве за медије премијера и власника компаније.

У 17,00 сати је предвиђен обилазак општинске канцеларије Завода за запошљавање, гдје ће премијер разговарати са потенцијалним корисницима програма.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?