Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић и министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић учествоваће у Беранама на промовисању Пројекта стимулисања запошљавања Посао за вас

Објављено: 08.09.2008. 19:32 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У уторак 09. септембра 2008, у оквиру Пројекта стимулисања запошљавања Посао за вас, који је покренула Влада Црне Горе, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић и министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић, заједно са директорима Завода за запошљавање, Дирекције за развој средњих и малих предузећа и Фонда за развој Зораном Јелићем, Зораном Вукчевићем и Драганом Лајовићем, учествоваће у Беранама на промовисању тог важног социјално-економског пројекта.

Према програму посјете, министар Симовић ће у 09,30 сати, заједно са директором Завода за запошљавање Зораном Јелићем и директором Дирекције за развој средњих и малих предузећа Зораном Вукчевићем посјетити МЗ Петњица, док ће од 10,0011,30 сати у СО бити одржан састанак министра здравља, рада и социјалног старања Миодрага Радуновића са руководством КИПС-а и представницима Синдиката Полимке, који ће бити одржан без присуства медија.

Од 11,30 13 сати, министар Радуновић обићи ће зграду солидарности која се гради у сарадњи Владе, синдиката и Општине Беране, након чега слиједи разговор министра са представницима синдиката Рудника угља. Састанак ће бити одржан у просторијама Општинског синдикалног повјереништва (ул. Полимска 7 у близини Поште) и отворен је за медије.

У 13,00 сати министар пољопривреде Милутин Симовић обићи ће село Бубање, а од 13 15 сати у хотелу Сунце (односно Ил Соле) биће одржана трибина на којој ће учествовати директори Завода за запошљавање, Дирекције за развој малих и средњих предузећа и Фонда за развој.

Министар Радуновић ће од 13,30-15,00 сати посјетити власника фирме Елоксир Војкана Поповића (ул. Драгише Радевића 13 у близине Опште болнице). Сусрету који је отворен за новинаре, присуствоваће и 10-ак грађана заинтересованих за кредитне линије.

На крају посјете Беранама (у 16,00 сати, у Малој Сали СО) биће одржана заједничка конференција за новинаре министара Симовића и Радуновића и директора ЗЗЗ, Фонда за развој и Дирекције за МСП - Зорана Јелића, Драгана Лајовића и Зорана Вукчевића.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?