Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић у посјети Пљевљима

Објављено: 09.09.2008. 22:19 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић боравиће у сриједу 10. и четвртак 11. септембра 2008. године у Општини Пљевља, гдје ће промовисати Пројекат стимулисања запошљавања под називом "Посао за вас", који је покренула Влада Црне Горе.

У сриједу 10. септембра у 10,30 сати, министар Гвозденовић ће се састати са предсједником Општине Филипом Вуковићем и његовим сарадницима, Након тога, заједно са директорима Фонда за развој - Драганом Лајовићем, Дирекције за развој МСП - Зораном Вукчевићем и Завода за запошљавање - Зораном Јелићем, учествоваће на састанку којем ће присуствовати и локални носиоци Програма. Састанак ће бити одржан у Скупштини општине од 11,30 -12,30 сати и отворен је за новинаре. По завршетку састанка (од 12,30 - 13), министар Гвозденовић ће у пратњи домаћина и сарадника обићи новоотворени Машински факултет - одсјек дрвопрераде.

Од 13,30 - 14,30 сати предвиђена је посјета предузећу Монтекод, које представља добар примјер приватизованог предузећа. Током посјете,министар Гвозденовић и власник предузећа даће изјаве и одговарати на новинарска питања. Од 1516 сати министар ће посјетити општинску канцеларију Завода за запошљавање гдје ће, уз присуство заинтересованих лица за кредитне линије, бити промовисан услужни телефон и едукативни материјал.

Наредног дана (четвртак 11. септембра) од 10,00 - 12,00 сати, планиран је сусрет министра са грађанима у Скупшини општине (Отворено са министром). У 13,00 сати, у сали Скупштине општине биће одржана трибина уз учешће представника Дирекције за МСП, Фонда за развој и Завода за запошљавање, који ће одговарати на питања незапослених лица, предузетника, успјешних корисника кредитних линија, заинтересованих грађана и представника менаџмента приватизованих предузећа. На скупу ће се дијелити материјали, брошуре и приручници, одштампани за ту намјену.

Министар Гвозденовић ће од 13 14 сати посјетити мјесну заједницу Шевари, а од 14,30 - 17 МЗ Шула и Градац, гдје ће разговарати са представницима тих мјесних заједница.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?