Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција о политици запошљавања и развоју људских ресурса

Објављено: 11.09.2008. 20:56 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У петак 12. септембра 2008. године, у Подгорици ће бити одржана конференција о политици запошљавања и развоју људских ресурса, у оквиру ЦАРДС пројекта "Реформа тржишта рада и развоја радне снаге", којег спроводи Министарство здравља, рада и социјалног старања, а финансира ЕУ.

Конференција има за циљ да информише јавност о Стратегији запошљавања и развоју људских ресурса за период од 2007-2011, те о Националном акционом плану запошљавања 2008-2009 и њиховој важности за Црну Гору. Стратегија и Акциони план прате смјернице Европске уније и чине интегрални дио пакета инструмената, намијењених економском и социјалном развоју Црне Горе. Влада Црне Горе је усвојила та документа почетком августа 2008. године, уз техничку подршку тима ЦАРДС Пројекта, што је најважнији допринос тог Пројекта који се имплементира од новембра 2006. до септембра 2008. године.

Конференцију ће отворити министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић, а присутнима ће се обратити и министар просвјете и науке Сретен Шкулетић, шеф ЕАР Раинер Фреунд, вођа ЦАРДС пројекта Лени ван дер Меер и члан делегације Европске комисије Никола Бертолини.

Конференција ће се одржати у Хотелу Подгорица, са почетком у 10,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?