Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић у посјети општини Жабљак

Објављено: 17.09.2008. 18:01 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У циљу промоције Пројекта стимулисања запошљавања Посао за Вас, министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, заједно са директорима Фонда за развој, Агенције за развој малих и средњих предузећа и Завода за запошљавање Драганом Лајовићем, Зораном Вукчевићем и Зораном Јелићем, посјетиће у четвртак 18. септембра 2008. општину Жабљак.

Према програму посјете, министар Ненезић ће од 10,00 - 11,30 сати имати састанак са предсједником Општине Жабљак Исаилом Шљиванчанином и његовим сарадницима. Након тога (од 12,00 13,00) слиједи састанак у Заводу за запошљавање, на којем ће учествовати министар Ненезић и градоначелник Шљиванчанин са сарадницима (састанак је отворен за медије). Од 13,00-13,30 предвиђена је посјета предузећу МБ Тоурист, а од 13,30-13,45 министар Ненезић ће дати изјаву за новинаре у сали Општине Жабљак.

Од 13,45 до 15,00 сати у Сали општине Жабљак одржаће се састанак са незапосленима, предузетницима заинтересованим за кредитне линије, радницима приватизованих предузећа, уз учешће успјешних корисника кредита, под називом Отворено са министром.

ПР СЛУЖБА МИНИСТАРСТВА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?