Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Црне Горе на 63. засиједању Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку

Објављено: 19.09.2008. 18:44 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Делегација Црне Горе, коју предводи предсједник Филип Вујановић, учествоваће на 63. засиједању Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку, у периоду од 22. до 26. септембра о.г. У саставу делегације биће министар иностраних послова Милан Роћен са сарадницима.

Поред иступања Предсједника Црне Горе у оквиру Генералне дебате, 26. септембра, чланови делегације учествоваће на тематским састанцима и скуповима у оквиру 63. засиједања ГС УН и имати низ билатералних сусрета са високим представницима земаља учесница и званичницима Уједињених нација.

Током боравка у Њујорку, министар Роћен ће са шефом дипломатије Руске Федерације, Сергејом Лавровим, потписати Споразум између Владе Црне Горе и Владе Руске Федерације о условима узајамних путовања држављана Црне Горе и држављана Руске Федерације, док ће са својим словачким колегом Јаном Кубишом потписати Финансијски меморандум између Министарства иностраних послова Црне Горе и Министарства иностраних послова Словачке Републике.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?