Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар правде Мираш Радовић примиће потпредсједницу Европског комитета за спрјечавање мучења и нечовјечног или понижавајућег поступања и кажњавања Ренату Кикер

Објављено: 20.09.2008. 22:50 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар правде Мираш Радовић, заједно са министром унутрашњих послова и јавне управе Јусуфом Каламперовићем и министром здравља, рада и социјалног старања Миодрагом Радуновићем, примиће у понедјељак 22. септембра 2008. потпредсједницу Европског комитета за спрјечавање мучења и нечовјечног или понижавајућег поступања и кажњавања Ренату Кикер, која борави у службеној посјети Црној Гори. Састанку ће, такође, присуствовати врховни државни тужилац Ранка Чарапић, омбудсман Шефко Црновршанин, директор Управе полиције Веселин Вељовић, директор ЗИКС-а Божидар Вуксановић и предсједник Савјета за грађанску контролу рада полиције Ђоко Јочић.

Разговори ће бити одржани у Вили Горица, у 09,30 сати.

Почетак састанка можете снимити. Акредитације за сниматеље треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Након разговора биће објављено саопштење за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?