Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе Црне Горе Вујица Лазовић боравиће у Бијелом Пољу поводом промоције Програма стимулисања запошљавања под називом Посао за вас

Објављено: 20.09.2008. 22:55 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе Црне Горе Вујица Лазовић, заједно са директорима Фонда за развој Драганом Лајовићем, Дирекције за развој малих и средњих предузећа Зораном Вукчевићем и Завода за запошљавање Зораном Јелићем, боравиће 22. и 23. септембра 2008. у Бијелом Пољу, гдје ће учествовати у активностима на промоцији Програма стимулисања запошљавања, који под називом Посао за вас спроводи Влада Црне Горе.

Према програму посјете, потпредсједник Лазовић ће у понедјељак, 22. септембра од 11,00 -12,30 сати имати састанак са предсједником Општине Бијело Поље Тарзаном Милошевићем и његовим сарадницима. Од 12,30-14,00 у сали Скупштине Општине биће одржана презентација Пројекта Стимулисање запошљавања у Црној Гори, с акцентом на сјеверни регион и угрожене категорије становништва (тај састанак је цијелим током отворен за медије). Од 14,00 15,00 сати потпредсједник Лазовић ће посјетити фирму Градиште Цоммерце (производња плочастог и тапацираног намјештаја), гдје ће разговарати са власником и заједно са њим обићи фирму. Након обиласка потпредсједник Лазовић и власник те компаније даће изјаве за новинаре. У времену од 15,30 - 17,00 сати потпредсједник Лазовић ће посјетити општинску канцеларију Завода за запошљавање, гдје ће разговарати са незапосленима и потенцијалним корисницима програма запошљавања.

Наредног дана (уторак 23. септембра), од 9,30 10,30 сати у згради Општине је предвиђен састанак под називом Отворено са грађанима, након чега ће потпредсједник Владе (од 11,00 12,30) одржати предавање студентима Економског факултета у Бијелом Пољу, на тему Развојни изазови Црне Горе. У 13,00 сати слиједи посјета једном предузетнику кориснику кредитне линије Фонда за развој, Завода за запошљавање или Дирекције за развој средњих и малих предузећа. Од 14,00 15,30 сати, у Сали Општине биће одржана трибина на којој ће са незапосленима, ранијим корисницима кредитних линија, заинтересованим градјанима и представницима менаџмента приватизованих предузећа, разговарати директори Дирекције за МСП Зоран Вукчевић, Фонда за развој Драган Лајовић и Завода за запошљавање Зоран Јелић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?