Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар без портфеља у Влади Црне Горе др Суад Нумановић обићи ће сјутра Буковицу

Објављено: 22.09.2008. 22:29 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар без портфеља у Влади Црне Горе др Суад Нумановић, директор Дирекције за јавне радове Жарко Живковић и предсједник координационог тима за повратак расељених и избјеглих лица из Буковице Асим Телаћевић, обићи ће сјутра Буковицу. Повод је привођење крају радова на путу Пљевља- Буковица.

Влада Црне Горе је у јулу текуће године, у циљу стварања услова за повратак расељених лица са овог подручја, донијела одлуке о реконструкцији тог путног правца, потом о ревитализацији електро-дистрибутивне мреже и изградњу индивидуалних стамбених и помоћних објеката, сходно динамици повратка. Осим тога, Влада је задужила Дирекцију за мала и средња предузећа да сагледа могућности одобравања кредитних линија у циљу запошљавања како за повратнике, тако И за садашње становнике Мјесне заједнице Буковица.

Обилазак је планиран у уторак, 23.септембра, у 11,00 сати (мјесни центар Ковачевићи), након којег ће министар Нумановић, директор Живковић и координатор Телаћевић дати изјаву за медије.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?