Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић посјетиће Цетиње поводом промоције Програма стимулисања запошљавања Посао за вас

Објављено: 23.09.2008. 20:20 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић боравиће у сриједу 24. и четвртак 25. септембра 2008. године на Цетињу, у оквиру активности на промовисању Програма стимулисања запошљавања којег, под насловом Посао за вас, спроводи Влада Црне Горе. Са министром Радуновићем, у посјети Цетињу боравиће и директори Завода за запошљавање, Дирекције за развој малих и средњих предузећа и Фонда за развој Зоран Јелић, Зоран Вукчевић и Драган Лајовић.

Министар Радуновић ће активност на Цетињу започети састанком с предсједником Општине Милом Јанковићем и његовим сарадницима од 10,00-11,30 сати, након чега слиједи презентација Пројекта Посао за вас, с акцентом на сјеверни регион и општину Цетиње. Састанак ће бити одржан у малој сали Општине од 11,30-12,30 и отворен је за медије. По завршетку презентације (од 13,30 14,30), министар Радуновић ће са сарадницима примити представнике Обода и Кошуте у малој сали Општине, а од 14,30-15,30 посјетиће предузеће Саватранс, које је корисник кредита Фонда за развој. Током посјете том предузећу министар Радуновић и власник предузећа даће изјаве за новинаре. У 15,30 предвиђена је посјета општинској канцеларији Завода за запошљавање и разговор са незапосленим лицима са евиденције Завода за запошљавање.

Наредног дана (четвртак, 25. септембра), министар ће од 10,00 - 12,00 посјетити предузеће Картонажу и обићи зграду солидарности, а у 13,00 сати Дом здравља на Цетињу. Од 13,00 х -15,00 сати биће одржана Трибина, на којој ће представници Завода за запошљавање, Дирекције за развој малих и средњих предузећа и Фонда за развој разговарати са незапосленима, заинтересованим за кредитне линије, корисницима кредитних линија и бизнисменима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?