Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе Вујица Лазовић уручиће награде ученицима основних и средњих школа, који су на Државном такмичењу освојили једно од прва три мјеста

Објављено: 25.09.2008. 20:05 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе проф. др Вујица Лазовић уручиће у петак, 26. септембра 2008, награде ученицима основних и средњих школа, који су на Државном такмичењу 12. и 13. априла 2008. године, освојили једно од прва три мјеста.

Ученицима ће бити уручени лаптоп рачунари (93), са лиценцираним оперативним системом, пакетом МС Office и антивирус програмом, које је обезбиједила Влада Црне Горе, као и многе друге вриједне награде од стране црногорских компанија.

Влада Црне Горе је у претходном периоду усвојила Акциони план за реализацију информатичких пројеката до краја 2008. године. Акционим планом су, поред великих инфраструктурних пројеката, препознати и пројекти који за циљ имају повећање интернет пенетрације у Црној Гори, као и повећање нивоа информатичке писмености.

Уручивање награда ће се обавити у Конгресној Сали Владе, у 12.00 сати.

Акредитације се могу извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел: 242-566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?