Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто на тему Унапријеђење сарадње Владе Црне Горе и НВО

Објављено: 29.09.2008. 20:22 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Подгорици ће, у сриједу 1. октобра 2008. године, у организацији Канцеларије за сарадњу са невладиним организацијама и Мисије ОЕБС-а у Црној Гори, бити одржан Округли сто на тему Унапријеђење сарадње Владе Црне Горе и НВО.

Скуп ће отворити потпредсједник Владе проф. др Вујица Лазовић, а представницима државних органа, НВО-а, међународних организација које дјелују у Црној Гори и медија, обратиће се шефица Мисије ОЕБС-а Парасцхива Бадесцу, амбасадор СР Њемачке Петер Плате и шефица Канцеларије за сарадњу са невладиним организацијама Данка Латковић.

На скупу ће бити представљене радне верзије докумената Стратегија сарадње Владе Црне Горе и невладиних организација" и "Акциони План реализације Стратегије сарадње Владе и НВО", које је припремила Међуресорска радна група, у чијем је раду учествовао и представник Коалиције НВО "Сарадњом до циља".

Организовање Округлог стола симболично ће означити завршетак припреме наведених докумената и почетак реализације пројекта ОЕБС-а Јачање сарадње цивилног и јавног сектора у Црној Гори, који је финансијски подржало Њемачко Савезно Министарство иностраних послова, у циљу пружања помоћи Канцеларији за сарадњу са НВО у реализацији планираних активности.

Округли сто ће бити одржан у Хотелу Црна Гора (Зелени салон) у 10,00 сати.

Радне верзије докумената можете пронаћи на адресама Владе ЦГ и ЦРНВО-а:
www.гом.цг.yу/филес/1214229693.доц, www.гом.цг.yу/филес/1214223114.доц и
www.црнво.цг.yу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?