Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Пољопривредни форум земаља Југоисочне Европе под називом: Пољопривреда и рурални развој планинских подручја Југоисточне Европе

Објављено: 30.09.2008. 21:53 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе и ГТЗ-Немачка оранизација за техничку подршку биће, у пероду од 02.до 04. октобра 2008. године у Колашину, домаћини Пољопривредног форума земаља Југоисочне Европе под називом: Пољопривреда и рурални развој планинских подручја Југоисточне Европе. Форум се организује у сарадњи са Сталном радном групом за рурални развој у Југоисточној Европи (СWГ), која је основана током Форума за пољопривредну политику 2005. године, као платформа за повезивање и регионалну сарадњу.

У оквиру Форума одржава се и редовни радни састанак министара пољопривреде земаља Југоисточне Европе, на коме ће министри оцијенити напредак регионалне иницијативе Сталне радне групе и одлучити о наредним корацима за јачање регионалне сарадње у области руралног развоја. Осим министара из земаља Југоисточне Европе, Форуму ће присуствовти и високи представници Европске комисије.

Конференцију, која ће бити одржана у Хотелу Бианца, званично ће отворити министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић, 02. октобра у 9,00 сати, а конференција за новинаре је предвиђена истог дана од 16,30-17,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?