Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе Црне Горе Гордана Ђуровић боравиће у Општини Мојковац поводом промоције Програма стимулисања запошљавања ''Посао за вас

Објављено: 30.09.2008. 23:09 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе Црне Горе Гордана Ђуровић, заједно са секретаром Секретаријата за европске интеграције Аном Вукадиновић, директорима Фонда за развој, Дирекције за развој малих и средњих предузећа и Завода за запошљавање - Драганом Лајовићем, Зораном Вукчевићем и Зораном Јелићем - те директором Дирекције за јавне радове Жарком Живковићем и шефом Савјетодавне службе у Министартсву пољопривреде Вукотом Станишићем, боравиће у сриједу 01. и четвртак 02. октобра 2008. у Општини Мојковац, у склопу активности на промовисању Програма стимулисања запошљавања, који под називом Посао за вас спроводи Влада Црне Горе.

Према програму посјете, потпредсједница Ђуровић ће у сриједу 01. октобра у 11,00 сати имати састанак са предсједником Општине Миладином Митровићем и његовим сарадницима. На састанку који је затворен за медије и који ће бити одржан у Скупштини Општине, разговараће се о реформи локалне управе и могућностима коришћења европских фондова. Од 12,30 14,00, у Сали Електродистрибуције одржаће се Презентација Пројекта Стварање услова за стимулисање запошљавања, с акцентом на сјеверни регион и угрожене категорије становништва. На састанку ће учествовати представници локалне управе, бизниса, удружења, успјешни корисници кредитних линија, потенцијални корисници и друга заинтересована лица (отворено за медије). У 15,00 сати предвиђена је посјета једном од успјешнијих предузећа (4 Новембар), гдје ће потпредсједница Владе дати изјаву за новинаре. Од 17 18,30 у Хотелу Палас биће одржан Округли сто под називом Европске интеграције и локални развој, на којем ће учествовати представници општине, невладиног и приватног сектора.

Наредног дана (четвртак 02. октобра, у 10,00 сати) потпредсједница Ђуровић ће свечано отворити зграду државних институција (инспекцијски органи, МУП, Управа полиције и Пореска управа), као и зграду Ватрогасне службе Мојковац. Од 10,45-12,15 планирана је посјета Заводу за запошљавање и разговор са потенцијалним корисницима програма, након чега ће (од 12,15 12,45) посјетити МЗ Подбишће и обићи фирму Дукат (узгој пилади). У 13,00 сати, потпредсједница Владе ће посјетити средњу школу Вуксан Ђукић и одржати предавање на тему Млади и Европска унија. У Дому културе Мојковац, од 15,30 17,00 сати, биће одржана трибина под насловом Отворено са потпредсједником Владе, на којој ће поред потпредсједнице Ђуровић, учествовати и представници Дирекције за МСП, Фонда за развој и Завода за запошљавање.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?