Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и директор Управе полиције Веселин Вељовић учествоваће на засиједању Генералне скупштине Интерпола у Санкт Петерсбургу

Објављено: 03.10.2008. 21:32 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и директор Управе полиције Веселин Вељовић учествоваће на засиједању Генералне скупштине Интерпола која се од 06. до 10. октобра одржава у Санкт Петерсбургу.

Током посјете Руској Федерацији министар Каламперовић ће са министром унутрашњих послова Руске Федерације Рашидом Нургалијевим потписати Споразум о сарадњи двије земље у области борбе против тероризма, корупције, организованог и осталих облика криминала.

Учешће министра Каламперовића и директора Вељовића на засиједању Генералне скупштине Интерпола биће прилика и за билатералне и мултилатералне сусрете и разговоре о даљем унапредјењу медјусобне сарадње у борби против свих облика криминала.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?