Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар без портфеља у Влади Црне Горе Суад Нумановић боравиће у Општини Плав поводом промоције Програма стимулисања запошљавања ''Посао за вас

Објављено: 07.10.2008. 21:05 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У склопу активности на промовисању Програма стимулисања запошљавања Посао за вас, који спроводи Влада Црне Горе, министар у Влади Суад Нумановић, заједно са директорима Фонда за развој, Завода за запошљавање и Дирекције за развој малих и средњих предузећа Драганом Лајовићем, Зораном Јелићем и Зораном Вукчевићем - боравиће у сриједу и четвртак, 07. и 08. октобра 2008. године, у Општини Плав.

Током посјете Плаву, министар Нумановић ће се у сриједу 08. октобра у 11,00 сати састати са предсједником Општине Скендером Шаркиновићем и представницима локалне самоуправе (састанак је затворен за медије), а у 12,00 сати предвиђена је посјета канцеларији Завода за запошљавање и отварање просторија Завода са бесплатним услужним телефоном. Од 13,00 14,00 сати, у малој сали Центра за културу биће одржан састанак са незапосленим лицима са евиденције Завода за запошљавање, након чега ће министар дати изјаву. У 15,00 сати слиједи посјета предузећу у области дрвопрераде (власник Душко Јашовић). Од 16,30 17,30 сати министар Нумановић ће посјетити МЗ Мурино, гдје ће имати разговор са незапосленим лицима и онима који су већ започели приватни бизнис ("Отворено са министром"), а у 20,00 биће гост на локалној телевизији.

Наредног дана (четвртак, 09. октобра), од 10,0011,00 сати министар Нумановић ће посјетити етно село (пројекат предузетника Олге Турковић), а од 12,00 13,00 МЗ Гусиње, гдје ће у сали Центра за културу одржати разговор са незапосленима и онима који су започели приватни бизнис ("Отворено са министром"). У 13,00 сати слиједи посјета још једном успјешном предузећу у области дрвопрераде, а од 14,00 15,30 у великој сали Центра за културу у Плаву биће одржана трибина, на којој ће учествовати незапослена лица, предузетници који су заинтересовани за кредитне линије и остали грађани заинтересовани за тај пројекат.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?