Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић на ВИИИ Конференцији о илегалним миграцијама, организованом криминалу, корупцији и тероризму на Брду код Крања

Објављено: 15.10.2008. 18:46 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова и јавне управе, господин Јусуф Каламперовић ће, на позив министара унутрашњих послова Словеније и Аустрије учествовати на ВИИИ Конференцији о илегалним миграцијама, организованом криминалу, корупцији и тероризму, која се 15. и 16. октобра 2008. године одржава на Брду код Крања.

Теме овогодишње Конференције су: главне пријетње од организованог криминала и будући развој полицијске сарадње у Југоисточној Европи. На Конференцији ће, поред министара земаља Западног Балкана учествовати и министар унутрашњих послова предсједавајуће ЕУ - Републике Француске, госпођа Мишел Елиот Мари као и господин Жак Барот Комесар Европске уније за правосудје, слободу и безбиједност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?