Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић боравиће у радној посјети Котору и Рисну

Објављено: 16.10.2008. 22:18 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић боравиће у петак, 17. октобра 2008. године, у радној посјети Котору и Рисну.

Министар Радуновић ће присуствовати отварању нових просторија Завода за запошљавање у Котору у 10,00 сати и свечаности поводом 150 година од рођења Васа Ћуковића, које ће бити одржано у Хотелу Теута у Рисну, у 12,00 сати.

Министар Радуновић и директор Фонда за здравстено осигурање Рамо Бралић сусрешће се, током боравка у Котору, са градоначелницом Маријом Ћатовић и са њом разговарати о акуелним питањима здравствене и социјалне заштите грађана Котора.

У 13,00 сати министар Радуновић ће посјетити Дом старих Грабовац у Рисну, гдје ће се сусрести са директором Зораном Вукићевић.

Министар ће обићи и Центар за социјални рад, Фонд за здравствено осигурање и Фонд ПИО, гдје ће са руководством тих институција разговарати о напретку у организацији и актуелним проблемима.


ПР служба
Министарства здравља, рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?