Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Посјета донатора МОНДЕМ програма Црној Гори

Објављено: 21.10.2008. 21:42 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Донатори МОНДЕМ програма (Програм демилитаризације Црне Горе) боравиће у посјети Црној Гори у периоду од 21. до 23. октобра 2008. године.

Том приликом, Црну Гору ће посјетити представници Данске, Шведске, Италије, Украјине, Велике Британије, Њемачке, Норвешке, Холандије и Словеније.

Посјета, коју организују носиоци МОНДЕМ програма Министарство одбране Црне Горе, УНДП и ОЕБС, укључује одржавање више радних састанака, као и обилазак складишта у Пристану, Опатову и Брезовику.

У оквиру првог састанка са представницима донатора, министар одбране Боро Вучинић, стални представник УНДП у Црној Гори Александар Аванесов, шефица мисије ОЕБС-а у Црној Гори амбасадорка Параскива Бадеску и в.д. начелника Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић говориће о рјешавању вишкова наоружања и муниције у Црној Гори на састанку који ће бити одржан у сриједу, 22. октобра 2008. године, са почетком у 09,00 сати, у Министарству одбране.

Састанак је отворен за медије, а акредитације извршити непосредно прије састанка на пријавници Министарства.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?