Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора о донацији Владе Јапана Општој болници у Пљевљима

Објављено: 29.10.2008. 20:56 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Влада Јапана је донирала Општој болници у Пљевљима 60.298 еура, као подршку унапређењу здравственог система у Црној Гори. Вриједност јапанске бесповратне помоћи за основне потребе становништва у Црној Гори од 1998. године, укључујући и ову донацију, износи преко 615.000 еура, док укупна вриједност јапанске економске помоћи Црној Гори у том периоду износи око 9.79 милиона еура.

Пројекти за основне потребе становништва су вид финансијске подршке друштвеном и економском развоју. Кроз подршку општим болницама, Влада Јапана тежи очувању људских живота и обезбјеђивању оптималних услова за спровођење здравствених услуга.

Потписивање Уговора о донацији обавиће се у просторијама Министарства здравља, рада и социјалног старања, 30. октобра 2008. године у 14,30 сати.

Уговор ће потписати савјетник у Амбасади Јапана Терухико Шинада и директор Опште болнице у Пљевљима Миодраг Дакић, у присуству министра др Миодрага Радуновића и предсједника општине Пљевља др Филипа Вуковића.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?