Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сусрет званичника Владе Црне Горе са шефом Оперативног центра Европске агенције за реконструкцију у Црној Гори Рајнером Фројндом

Објављено: 06.11.2008. 21:12 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у петак 07. новембра 2008. године, у опроштајну посјету, шефа Оперативног центра Европске агенције за реконструкцију у Црној Гори Рајнера Фројнда. Разговори ће бити одржани у кабинету премијера Ђукановића, у 12,00 сати.

Господина Фројнда примиће и потпредсједник Владе Вујица Лазовић (у 09,00), министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић (у 10,00), министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић (у 11,00), министар финансија Игор Лукшић (у 14,00) и министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић (у 15,00 сати). Разговори ће бити одржани у кабинетима црногорских званичника.

Почетак састанака са господином Фројндом можете снимити. За снимање у кабинету премијера Ђукановића и потпредсједника Лазовића можете извршити акредитације код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Након разговора биће објављена саопштења за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?