Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар финансија Игор Лукшић у посјети општини Никшић

Објављено: 06.11.2008. 20:56 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар финансија др Игор Лукшић, посјетиће у петак 07. новембра 2008. године општину Никшић, током које ће са представницима Дирекције за развој малих и средњих предузећа, Фонда за развој, Завода за запошљавање и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, презентирати резултате Програма Посао за Вас.

Према програму посјете, министар Лукшић ће у 10 сати одржати састанак са предсједником општине Никшић Небојшом Радојичићем и његовим сарадницама. Састанак ће бити одржан у згради Општине (конференцијска сала бр. 3). Почетак састанка може се снимити.

Од 11,30-12,45, на трибини која ће бити одржана у сали Скупштине општине Никшић (сала бр. 1), биће презентирани резултати програма Посао за Вас. По завршетку презентације, министар Лукшић ће дати осврт на постигнуте резултате и корисницима кредита Завода за запошљавање додијелити одлуке о кредитима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?