Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација Извјештаја Развојног фонда за жене при Уједињеним нацијама (УНИФЕМ) под називом "Напредак жена у свијету Ко полаже рачуне женама? Род и одговорност"

Објављено: 18.11.2008. 22:19 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Канцеларија за родну равноправност организује, у сриједу 19. новембра 2008. године, презентацију Извјештаја Развојног фонда за жене при Уједињеним нацијама (УНИФЕМ), под називом "Напредак жена у свијету Ко полаже рачуне женама? Род и одговорност". Извјештај показује да остваривање женских права и постизање Миленијумских развојних циљева зависи од јачања механизама одговорности за преузете обавезе према женама и у области родне равноправности.

Скуп ће отворити шефица Канцеларије за родну равноправност Владе Црне Горе Нада Дробњак, док ће о Извјештају говорити савјетница за родну равноправност у УНИФЕМ-у Београд Бирна Тхораринсдоттир и експерткиња за родну равноправност и развој, проф. др Марина Благојевић.

Презентација ће бити одржана у објекту "Бања" (Обала Рибнице), у 11 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?